Prešli smo že v drugi mesec karantene. Nastopov ni, kolumna je bila ustavljena (vse do sedaj objavljene si lahko prebereš na: zadovoljna.si). Trudim se ostati doma. V tem obdobju telovadim, kuham, sprehajam psa, se družim preko virtualnih klepetalnic in snemam video vsebine. Še vedno je z mano Coco Ch.Adel, obiskala me je tudi Barbra. Oba sta lika, ki naj bi bila namenjena odraslim. Še posebej Coco, ki pa izgleda tako otročji, da pogosto prihaja do nesporazumov. Zato sem si malo iz dolgčasa, malo s pomočjo bratove žene (ki je učiteljica in me je izzvala, da bi lahko naredila kaj, kar bi bilo primerno za njene učence) izmislila lik, ki je namenjen samo otrokom: Žabico Kiki. To je mlada žabica, ki se mora, tako kot drugi otroci, učiti doma. Jaz pa sem njena učiteljica. No, skoraj vedno … Žabica Kiki se je že učila osnov matematike, slovenščine, glasbe, organizirala pa je tudi kulturni dan z ogledom predstave kar doma. In gotovo to niso bile njene zadnji učne snovi.

Vabljeni, da si ogledate vse moje ventrilokvistične “domače živali” na YouTube kanalu, na Instagram IGTV, Facebook strani in Twiterju. Spremljajte, všečkajte in se zabavajte.

Ostanite doma tako, da greste tudi na zrak, družite se narazen, razkužujte se na zunaj in noter, ostanite zdravi, predvsem pa ostanite dobre volje!